logo-mini

Ukratkoo nama

Tvrtka b.t.c. osnovana je 1989. godine i danas je jedan od najvećih ponuditelja aplikativnih poslovnih rješenja za analizu, depozit i obradu gotovine u Republici Hrvatskoj, ali i široj regiji.

Širenjem poslovanja na područja programskog inženjeringa i razvoja uređaja, u posljednjih deset godina tvrtka b.t.c. osmislila je i plasirala na tržište napredna i moderna tehnološka rješenja za upravljanje poslovnim procesima u realnom vremenu, aplikacije i uređaje namijenjene financijskim institucijama i retail sektoru. U tom segmentu posebno se ističe serija uređaja – pametnih sefova, koje je u potpunosti osmislila i razvila tvrtka b.t.c.

Proizvodnja uređaja i implementacija naših softverskih rješenja ne sastoji se isključivo od same izrade programiranja i odabira tehnologija, već sadržava i druge komponente koje osiguravaju isporuku najkvalitetnijeg rješenja s unaprijed definiranim funkcionalnostima, korištenjem najsuvremenijih metoda projektiranja informacijskih sustava.

Svi naši uređaji i aplikativni dijelovi vlastiti su proizvod, proizveden u potpunosti unutar tvrtke te su upravo zbog toga vrlo brzo prilagodljivi bilo kojem okruženju.

Primarni fokus je sistemska integracija najkompleksnijih informacijskih sustava i hardverskih komponenata različite namjene u jedinstveno heterogeno okruženje, a sve prema individualnim zahtjevima naših klijenata.

Za više informacija posjetite korporativne stranice tvrtke.

Novosti Iz druge perspektive o nama

post-image

Poslovni.hr

Tvrtka b.t.c. d. o. o. otvorila ICT razvojno-istraživački centar u Prelogu – poduzetničkom centru Međimurske županije

Objavio: Poslovni dnevnik u kategoriji Novosti
post-image

Međimurske Novine

Tvrtka b.t.c. iz Nedelišća dobila nagradu Gospodarstvenik godine za uzlet izvoza

Objavio: Međimurske Novine u kategoriji Novosti
post-image

Večernji List

Gospodarstvenici godine M. Rimac i Ž. Kukurin, gospodarski događaji lex Agrokor i Pelješki most

Objavio: Večernji list u kategoriji Novosti
post-image

Međimurske Novine

FOTO Zlatnu kunu primile međimurske tvrtke LPT, Sobočan interijeri i BTC.

Objavio: EMeđimurje u kategoriji Novosti