logo-mini

Kontaktirajte nas

Kontakt podaci

  • Email: info@btc.hr
  • Telefon: 0800 8818
  • Fax: 040 / 822 316
  • Vinka Karlovića 12A, 40305 Nedelišće

Dostupni smo putem raznih kanala..

Radno vrijeme radnim danom je od 8 do 16 h te smo dostupni putem korporativnih brojeva navedenih na dnu stranice, kao i putem 0800 8818 broja za sve informacije. Ostvarite kontakt i putem dolje navedene forme za slanje e-mailova kako biste saznali više. Saželi smo u rubrici ispod najčešća pitana na koja odmah donosimo odgovor. Dostupni smo i na društvenim mrežama.

Kontakt forma

FAQ - odgovori na pitanja.

Da, može se.
B.T.C. d. o. o. razvija i prodaje uređaje, softver i opremu samostalno te ih prodaje zainteresiranim stranama. Međutim, pametni sef je usluga koja je zamišljena da spoji modernu tehnologiju, banku i prijevozničku (CIT) kompaniju u jedan proces. Stoga je, prema našem mišljenju, uređaj pametni sef najbolje koristiti u usluzi "Pametni sef".

Da, u ovome projektu banke su partneri koji podržavaju uslugu te u njoj sudjeluju pa čak i kao nositelji. Svoja prava korištenja ove usluge možete zatražiti i od svoje poslovne banke.

Da, mi nudimo klijentima besplatni probni period usluge.

Mi ćemo odabrati za vas i sugerirati vam koji model koristiti. Cilj usluge zadovoljstvo je korisnika te ćemo vrlo rado za vas napraviti besplatno savjetovanje o tome koji model sefa je optimalan za pojedinu lokaciju.
Da, mogu.
Ako klijent ima više lokacija s kojih se sef može instalirati, pregledom prometa i ostalih parametara određuje se koji uređaj je optimalan da bi se svi procesi pologa gotovine pravilno odvijali. To znači da neka lokacija koja ima manje prometa može koristiti manji sef, s jednostavnijim čitačem, dok druga s većim prometom može imati veći kapacitet i brži čitač. Svi sefovi rade u istom okruženju.
Da, BTC Multi je upravo tako i konstruiran.
BTC Multi u potpunosti je nadogradiv sef te korisnik može startati s najmanjim kapacitetom te kasnije bez micanja uređaja nadograđivati ga novim čitačima do maksimalnog kapaciteta.
Najčešće na 5 godina.
Kompletan proces dogovora usluge, razgovor je između klijenta i nas što znači da su svi parametri, pa i rok korištenja usluge, stvar dogovora. To može biti 1, 2, 3, 4 ili 5 godina ili pa čak više.

Preslagivanje usluge i dogovor svih strana koje sudjeluju u ovom tipu usluge je proces koji iziskuje određeno vrijeme. Iskustva su takva da to ovisi i o samom klijentu. Načelno uređaje držimo na lageru, tako da se sam uređaj može vrlo brzo instalirati, no preslagivanje svih ostalih parametara s bankom i CIT kompanijom traje nešto duže. Stoga je rok koji se prezentira klijentu unutar 90 dana.