logo-mini

b.t.c. najavljuje prezentaciju vlastitih pametnih sefova na Euroshopu

EUROSHOP 2020

U retail sektoru rad s gotovinom je svakodnevica. U b.t.c.-u smo svjesni svih izazova koje to sa sobom nosi, kao i činjenice da je upravljanje gotovinom jedan od delikatnijih procesa kojima se svaka organizacija mora baviti.
Zato smo osmislili rješenje PametniSef, tj. kompletnu uslugu za upravljanje gotovinom koja taj posao olakšava i smanjuje rizike koji mu prijete. Jedan dio te usluge je i uređaj pametnisef, uređaj za depozit gotovine. Pametnisef u potpunosti je vlastiti proizvod, a u ponudi imamo uređaje kapaciteta od 1200 do 8000 komada novčanica.

Kao sastavni dio uz uređaje, korisnicima se isporučuje software.

Posjetite nas:
Hall 03/G90

b.t.c. sudjeluje nasvjetskom sajmu maloprodaje

Euroshop je najveći svjetski sajam maloprodaje koji će se održati u Düsseldorfu, u Njemačkoj od 16. do 20. veljače 2020. godine. S veseljem najavljujemo sudjelovanje gdje ćemo predstavljati dva modela naših uređaja: BTC 8000 u varijanti Front Load i varijanti Back Load te BTC Multi u Hybrid varijanti s nekoliko vrsta čitača.

Pronaći nas možete na lokaciji Hall 03, na broju G90 gdje ćemo karakteristike i benefite uređaja pametnisef rado predstaviti posjetiteljima ovog renomiranog sajma.

EUROSHOP 2020